Om oss

Ring oss på 64 95 72 25

Man-Tir:  09:00 - 20:00, Ons-Fre: 08:00 - 16:00

Vår historie

Timebestilling på tlf:

64 95 72 25

Vi setter service og god pasientivaretakelse før alt annet.

Med dyktige ansatte sikrer vi deg en god tannlegeopplevelse

Reisevei

Klinikken har holdt til i Sagaveien 104 siden 2002, før dette i Victoriagården.Tannlege Sand har 2 tannleger og 3 sekretærer. Tannlege Elise Sand har jobbet her siden 2013 og tannlege Mari Nesteby siden 2015. Vi har 3 flinke sekretærer som sammen med tannlegen gjør alt for at du skal få en så god opplevelse som mulig og den beste behandlingen. Dette er Espen Sand, Aud-Iren Sand og Edith Thorvaldsen.


Fra mai 2019 blir vi 3 tannleger på klinikken. Da starter Helena Bygdén hos oss. Vi gleder oss til hennes oppstart. Hos oss møter du tannleger og sekretærer med faglig engasjement og erfaring. Alle tannlegene er utdannet i Norge, Oslo og alle er medlem av Den Norske Tannlegeforening. Moderne utstyr gir bedre behandling. Vi oppdaterer og oppgraderer utstyret kontinuerlig og ser alltid etter mer skånsomme og nye behandlingsmetoder.


Tannlege Sand er en tannklinikk for alle. Enten om du ønsker en vanlig undersøkelse eller har større behandlingsbehov. Vi har tett samarbeid med spesialister. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige sjekken av tennene og vanlig tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi og implantat protetikk.En avslappet atmosfære med fokus på informasjonsflyt og forklaringer underveis skaper en trygg situasjon som for deg skal oppleves behagelig, godt og trygt. Vi gleder oss til å se deg hos oss.

Adkomst med Tog


Det går tog til Son som stopper et lite stykke unna Son Sentrum. Derfor anbefaller vi at du tar bussen ned til vår klinikk. Bussen stopper rett utenfor vår klinikk. Når du går av toget skal du ta buss nr: 932. 

Adkomst med buss


Vi har busstopp rett utenfor vår klinikk. Bussen går fra Son Havn Nord med rute 931 og 932. Bussen går hver time til Sonsveien Stasjon hvor man kan ta toget videre mot Oslo eller Moss.

Adkomst med bil


Vi har både gratis og begrenset times parkering rett utenfor vår klinikk. Skal du stå over lengre tid anbefalles det at du parkerer ved gratisparkeringen like i nærheten.


Tannleger

Elise Sand - Daglig  leder


 • Utdanning: Ferdig utdannet Universitetet i Oslo 2013.
 • Jobbet hos Sentrum Tannlegekontor i Moss fra 2013 - 2014.
 • Klinikksjef Tannlege Sand AS, jobbet der siden 2013.
 • Masteroppgave: En illustrert oversikt over de hyppigste    munnslimhinnelidelsene - til hjelp for tannhelsepersonell ved diagnostisering.


Elise har en stor evne til å skape tillitt og trygghet hos sine pasienter. Hun forklarer godt hva som blir gjort, noe som gir et avslappende forhold. Hun er skånsom, kvalitetsbevisst og nøye.


Mari Nesteby 


 • Utdanning: Ferdig utdannet Universitetet i Oslo 2013.
 • Jobbet i tannhelsetjenesten i Sarpsborg 2013 - 2015.
 • Jobbet hos Tannlege Sand fra 2015.

Mari er en dyktig jente med masse positiv energi. Hun setter pasienten i fokus og for henne er det veldig viktig at pasienten går fra tannlegestolen fornøyd. Det kan derfor forventes god kvalitet og service.

Helena Bygden


 • Utdanning: Ferdig utdannet Universitetet i Oslo 2015.
 • Jobbet hos Oslo tannlegevakt og medisinske senter fra 2015 - 2016.
  Jobbet hos Rødtvedt Tannhelsesenter 2016 - 2019.
 • Jobbet hos Tannlege Sand fra 2019.

 • Masteroppgave: Masteroppgave i rettsodontologi.

Helena er en allmentannlege som liker å møte sine pasienter med forståelse, empati og litt humor. Hun har et ønske om å "se" mennesket hun har i stolen og har opparbeidet seg god erfaring og resultater med behandling av pasienter med tannbehandlingsfrykt.
Helena er samvittighetsfull, nøye og streber alltid etter å finne beste løsning og behandling sammen med sin pasient.


Tannhelsesekretærer

Espen Sand


 • Jobbet hos Tannlege Sand AS fra 2015.

Han er tidligere utdannet ernæringsfysiolog og personlig trener.

Han motiveres sterkt av å kunne hjelpe andre, han
skaper tillitt, en rolig atmosfære og ønsker det beste for pasienten.


Edith Thorvaldsen


 • Utdanning: Tannhelsesekretær
 • Jobbet hos Tannlege Ole Sand fra 1998.

Edith er en meget hyggelig dame med lang erfaring. Hun er imøtekommende, tilpasningsdyktig, yter god service og slår gjerne av en kortere prat med pasientene. Hun er blid, omgjengelig og ansvarsbevisst.

Aud Iren Sand


 • Jobbet hos Tannlege Sand AS fra 2002.

Hun har tidligere jobbet for Tannlege Ole Sand i mange år, da Ole sluttet fortsatte hun videre med oss.

Aud Iren er en herlig flott dame med masse positiv energi. Hun er effektiv, serviceinnstilt og setter pasienten i fokus.  

Tannlege Sand


Sagaveien 104,1555 Son

+47 64 95 72 25

post@tannlegesand.no


© COPYRIGHT Tannlege Sand