Om oss

OM OSS

VÅR HISTORIE


Klinikken har holdt til i Sagaveien 130 siden 2002, før dette i Victoriagården. Tannlege Sand har 3 tannleger og 3 sekretærer. 

Tannlege Elise Sand har jobbet her siden 2013, tannlege Mari Nesteby siden 2015 og tannlege Caroline siden 2023. Vi har 3 flinke sekretærer som sammen med tannlegen gjør alt for at du skal få en så god opplevelse som mulig og den beste behandlingen.


Hos oss møter du tannleger og sekretærer med faglig engasjement og erfaring. Alle tannlegene er utdannet i Norge, Oslo og alle er medlem av Den Norske Tannlegeforening. Moderne utstyr gir bedre behandling. Vi oppdaterer og oppgraderer utstyret kontinuerlig og ser alltid etter mer skånsomme og nye behandlingsmetoder.


Tannlege Sand er en tannklinikk for alle. Enten om du ønsker en vanlig undersøkelse eller har større behandlingsbehov. Vi har tett samarbeid med spesialister. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige sjekken av tennene og vanlig tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi og implantat protetikk. En avslappet atmosfære med fokus på informasjonsflyt og forklaringer underveis skaper en trygg situasjon som for deg skal oppleves behagelig, godt og trygt. Vi gleder oss til å se deg hos oss.

Stine

Tannlegeassistent

Jobbet hos Tannlege Sand fra 2021

Espen

Tannlegeassistent

Jobbet hos Tannlege Sand AS fra 2015

Aud Iren

Tannlegeassistent

Jobbet hos Tannlege Sand AS fra 2002

ANSATTE

Elise

Tannlege / Daglig leder

Klinikksjef Tannlege Sand AS

Mari

Tannlege

Jobbet hos Tannlege Sand fra 2015

Caroline

Tannlege

Jobbet hos Tannlege Sand fra 2023